appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Langs de Lijn En Omstreken

Gaan!

Presentatoren

Morad El Ouakili

Presentator Morad El Ouakili start zijn dag vroeg, heel vroeg. Hij presenteert van dinsdag tot en met vrijdag van 04.00 uur tot 06.00 uur het programma 'Gaan! De Extra Vroege Ochtendshow' bij BNNVARA op NPO Radio 1. In zijn radioprogramma staan de luisteraars centraal en mogen ze ervaringen delen die passen bij de actualiteit van de dag die was of de dag die komt. Luisteraars vertellen wat volgens hen onderbelicht is gebleven in het nieuws.

Morad maakte ruim 9 jaar de middagshow Morad & Shay op FunX.

Wouter Bouwman

Wouter Bouwman is elke maandagochtend presentator van ‘Gaan! De extra vroege ochtendshow’ van BNNVARA. Hiervoor presenteerde Bouwman het wekelijkse programma 'De Wereld van BNNVARA' In dit programma sprak hij Nederlanders in het buitenland op basis van de actualiteit. 

Bouwman maakt voor BNNVARA ook de sportprogramma’s B.V.S.C (BNNVARA Sportcombinatie) en Radio Bureau Sport. B.V.S.C. presenteert hij ook met enige regelmaat.

Wouter Bouwman begint met radio maken bij AmsterdamFM. Daar presenteert hij het sportprogramma Wedstrijdritme. Voor diezelfde omroep volgt hij een jaar lang de Ajax Vrouwen.

In 2016 geeft hij zich op voor de Talentday van BNNVARA en wordt hij toegelaten tot de BNNVARA Academy. In die periode werkt hij mee aan veel BNNVARA titels voor NPO Radio 1 en 3FM.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1