appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Gaan!

Presentatoren

Stephan Komduur

Stephan Komduur (1995, Amsterdam) is sinds maart 2018 te horen als presentator op NPO Radio 1. Hij begon zijn radiocarrière bij de lokale omroepen van Nijmegen en Amsterdam. Hierna heeft hij het opleidingstraject NPO Campus van de NPO voor talentvolle presentatoren gevolgd en was hij (inval)presentator van verschillende nachtprogramma’s op NPO Radio 1. Vanaf januari 2021 is hij een van de vaste presentatoren van Gaan! en maakt hij iedere zaterdag- op zondagnacht een wereldreis langs Nederlanders die in het buitenland wonen in het programma De Wereld van BNNVARA.

Mai Verbij

Mai Verbij was in 2017 één van de deelnemers van de BNNVARA Academy. Sindsdien vervulde zij functies bij diverse radioprogramma's op NPO Radio 1, NPO Radio 2 en 3FM. Daarnaast is zij regelmatig in radio- en televisieprogramma's te gast om te vertellen over Japan, het land waar zij haar roots heeft liggen. Het afgelopen jaar werkte ze al achter de schermen bij Gaan! en nu is ze een van de vaste presentatoren. Verder is ze ook wekelijks te horen bij Dijkstra en Evenblij ter plekke.

Raounak Khaddari

Raounak Khaddari (1994, Amsterdam) is sinds januari 2021 te horen op NPO Radio 1. De presentatie van de extra vroege ochtendshow combineert ze met haar werk als journalist bij Het Parool.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1