appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Langs de Lijn

Gaan!

Presentatoren

Morad El Ouakili

Presentator Morad El Ouakili start zijn dag vroeg, heel vroeg. Hij presenteert van dinsdag tot en met vrijdag van 04.00 uur tot 06.00 uur het programma 'Gaan! De Extra Vroege Ochtendshow' bij BNNVARA op NPO Radio 1. In zijn radioprogramma staan de luisteraars centraal en mogen ze ervaringen delen die passen bij de actualiteit van de dag die was of de dag die komt. Luisteraars vertellen wat volgens hen onderbelicht is gebleven in het nieuws.
Morad maakte ruim 9 jaar de middagshow Morad & Shay op FunX. 

Wouter Bouwman

Wouter Bouwman begint met radio maken bij AmsterdamFM. Daar presenteert hij het sportprogramma Wedstrijdritme. Voor diezelfde omroep volgt hij een jaar lang de Ajax Vrouwen.
In 2016 geeft hij zich op voor de Talentday van BNNVARA en wordt hij toegelaten tot de BNNVARA Academy. In die periode werkt hij mee aan veel BNNVARA titels voor NPO Radio 1 en 3FM.

Mai Verbij

Mai Verbij  was drie jaar geleden één van de deelnemers van de BNNVARA Academy. Sindsdien vervulde zij functies bij diverse radioprogramma's op NPO Radio 1, NPO Radio 2 en 3FM. Daarnaast is zij regelmatig in radio- en televisieprogramma's te gast om te vertellen over Japan, het land waar zij haar roots heeft liggen. Het afgelopen jaar werkte ze al achter de schermen bij Gaan! en nu presenteert ze iedere maandag de extra vroege ochtendshow.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1