appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuwsweekend
STER Advertentie

Kabinet komt vandaag met 'kanon aan steunmaatregelen'

ANP
dinsdag 17 maart 2020 | NOS | redactie

Aan het einde van de middag presenteert het kabinet nieuwe maatregelen voor ondernemers, werknemers en bedrijven om de coronacrisis door te komen. Haagse bronnen meldden gisteren dat zzp'ers makkelijker toegang krijgen tot de bijstand.

Volgens de bronnen volgt er een "kanon aan maatregelen", zei commentator Xander van der Wulp in het NOS Radio 1 Journaal.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Voorzitter Hans de Boer van werkgeversorganisatie VNO-NCW zegt dat er veel meer geld beschikbaar is dan de 90 miljard waar het kabinet al over sprak. Kredietverstrekkers kunnen volgens hem extra geld op tafel leggen. "Er is geen land in Europa dat zo solvabel is en zulke diepe zakken heeft als Nederland. Dat geld is van ons allemaal en dat moet nu worden ingezet", zei De Boer.

School

Vandaag wordt ook meer nieuws verwacht over hoe het kabinet wil omgaan met schoolexamens en eindexamens.

Kabinet komt met maatregelen voor het bedrijfsleven

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1