appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Dit is de Zondag

Presentatoren

Hans van der Steeg

Na de School voor Journalistiek begint Hans in 2004 als verslaggever Radio en TV bij RTV Utrecht. In 2008 maakt hij de overstap naar de EO om voor het actualiteitenprogramma Netwerk aan de slag te gaan.

Hij doet voor en achter de schermen verslag van (inter)nationale nieuwsgebeurtenissen, zoals de kernramp in Japan (2011). Ook reist hij veelvuldig naar het Midden-Oosten om reportages te maken over onder andere de opkomst van terreurgroep IS. Momenteel is hij regisseur van reisdocumentaires in dat gebied (Van Ninevé naar Nazareth, Van Atlas naar Arabië) en presenteert hij op NPO Radio 1 de programma's Dit is de Zaterdag en Dit is de Zondag.

Lynda Hessel

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1