appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Langs de Lijn En Omstreken

De Perstribune

Presentatoren

Carrie ten Napel

Carrie ten Napel (10-2-1980) presenteert Hallo Nederland. Dit tv-programma brengt dagelijks actuele, ontroerende en verrassende verhalen van eigen bodem. In 2017 versterkte Carrie het team van het populaire Droomhuis Gezocht. Onlangs presenteerde Carrie het Sk├╗tsje Journaal en zondag 9 september 2018 debuteerde Carrie als presentator van De Perstribune. 

Foto:  Janita Sassen

Margreet Reijntjes

Na haar rechtenstudie besloot Margreet Reijntjes (Zwolle, 1966) de journalistiek in te gaan. Ze werkte jarenlang voor RTV Noord Holland en presenteerde daar tv-programma's, als 'InKleuren' en 'Afslag 107'. Daarnaast vormde ze vijf jaar lang met Ivo de Wijs het presentatieteam van VARA's Vroege Vogels. Voor Omroep MAX presenteerde Margreet op NPO Radio 1 het programma 'Twee Dingen' dat in 2015 werd genomineerd voor de 'Zilveren Reiss microfoon'. Tegenwoordig presenteert ze elke zondag met Govert van Brakel 'De Perstribune' op NPO Radio 1. Daarnaast is ze ook samen met Henkjan Smits te horen in 'Tijd voor MAX Radio'.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1