appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Nieuws BV

Presentatoren

Patrick Lodiers

Patrick Lodiers (1971) maakte na het afronden van zijn opleiding aan de St. Lukas Filmacademie een aantal korte films, maar ging daarna werken voor televisie. Lodiers begon zijn carrière bij Canal Plus Vlaanderen als regisseur en columnist. Daarna vertrok hij naar BNN waar hij verschillende programma's maakte. Hij presenteerde onder andere Je zal het maar hebben, De Lama's en Over Mijn Lijk. 

In 2007 presenteerde Lodiers De Grote Donorshow. Voor deze show won hij in 2008 een Emmy Award in de categorie 'non-scripted entertainment'.
Op 1 december 2007 werd hij voorzitter werd van BNN. Daarnaast is hij blijven presenteren voor de omroep.

Sinds 2017 presenteert Lodiers De Nieuws BV op NPO Radio 1. Elke vrijdag hoor je hem tussen 12 en half 2. Bovendien is hij ook te horen in De Overnachting, het programma van zaterdag- op zondagnacht tussen 12 en 1.

Natasja Gibbs

Natasja Gibbs (1979) werkte jarenlang als correspondent op de Caribische eilanden voor onder andere de Wereldomroep, The Economist en NPO Radio 1. Daarnaast was ze coördinator bij Caribisch Netwerk, een journalistennetwerk onder de vlag van de NTR, gespecialiseerd in de ontwikkelingen in het Caribisch deel van het koninkrijk. De eilanden, waar Natasja’s familie vandaan komt en waar zij zelf een tijdje heeft gewoond, hebben een speciale plek in haar hart als ‘yu di Korsou’.

Sinds september 2020 hoor je Natasja van maandag tot en met donderdag bij De Nieuws BV.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1