appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
STER Advertentie

Humberto in 3 minuten: 'Alles staat op z'n kop en dan kan Kanye West er ook nog wel bij'

AVROTROS
vrijdag 10 juli 2020 | AVROTROS | Humberto Twitter

Lekker je weekend in met de laatste achtergronden bij het nieuws en bijzondere verhalen. Vandaag aan tafel bij Humberto Tan onder andere: Dione de Graaff, samen met Tom Egbers gaat ze deze zomer het sportprogramma Mijn Sportzomer maken. Ze onthult haar eigen sportmoment.

Ook Omar Kbiri is te gast. Hij lanceerde een platform waarmee hij grote vrachten mondkapjes naar gebieden wereldwijd kan brengen. Michiel Vos praat ons bij over de laatste stand van zaken in Amerika. En Renze Klamer schuift aan, gaat hij zijn nieuwe talkshow met Fidan Ekiz vanuit Rotterdam uitzenden?

Maar natuurlijk is er veel meer! Je bent snel op de hoogte met Humberto in 3 minuten: 

Humberto

Elke vrijdag luister je tussen 14.00 en 16.00 uur naar Humberto Tan op NPO Radio 1. Met zijn programma Humberto luidt hij het weekend in en gaat hij op zoek naar de diepere lagen bij het nieuws. Natuurlijk is er ook aandacht voor muziek, sport en cultuur.  

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1