appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
STER Advertentie

Datingsite SecondLove: 'extra drukte dankzij corona'

CC
zaterdag 28 maart 2020 | AVROTROS | Redactie dr Kelder en Co Twitter

De Staatkundig Gereformeerde Partij stelde deze week bij monde van fractievoorzitter Kees van der Staaij vragen aan de minister over de datingsite SecondLove. De gereformeerden storen zich eraan dat er vrijelijk gepleit wordt voor vreemdgaan. Helaas voor Van der Staaij levert diens aandacht de site juist extra bezoekers op. Net als de corona-maatregelen. 

Erik Drost

Sinds de corona-maatregelen (dichte scholen, niet naar de kroeg, thuiswerken, etc.) ziet Erik Drost, oprichter en baas van SecondLove, het verkeer op zijn site toenemen. Dat wil overigens niet zeggen dat er meer wordt vreemd gegaan. Maar de vraag naar online flirts neemt wél toe.

In dr Kelder en Co vraagt dr Kelder Drost naar zijn intenties, de aandelen van de SGP in SecondLove en zijn eigen burgerlijke stand.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of entertainment; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1