appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Stax&Toine
STER Advertentie

EO-directeur roept mensen op om hun favoriete Passion-liedje in te sturen

ANP
dinsdag 24 maart 2020 | EO | Willem de Gelder Twitter

The Passion 2020, die in Roermond zou plaatsvinden, wordt afgelast door het coronavirus. Omroepen EO en KRO-NCRV denken aan een alternatieve invulling. EO-directeur Arjen Lock denkt aan een 'best of' en roept mensen op hun favoriete Passion-liedje in te sturen. "Maak een hashtag #ThePassion2020, tweet het, en dan kijken of we daar iets mee kunnen doen", zei hij in Langs de Lijn En Omstreken.

EO-directeur: stuur je favoriete Passion-liedje in

The Passion in Roermond, die op donderdag 9 april op de agenda stond, zou de tiende editie zijn van het festival. Het evenement startte in 2011 en heeft sindsdien zijn tientallen Nederlandstalige popliedjes de revue gepasseerd.

Roermond

De burgemeester van Roermond, Rianne Donders, is teleurgesteld. Al hing het al een tijdje in de lucht, zei ze in Langs de Lijn En Omstreken. De burgemeester hoopt dat de volgende editie van The Passion alsnog in de stad plaatsvindt. Lock kan nog niets zeggen over de 2021-editie, maar benadrukt dat de samenwerking met Roermond erg goed was. 

Eerder leek het alsof het evenement door zou gaan zonder publiek, maar dat is niet meer verantwoord, zegt de burgemeester. "De regels zijn nu zo strikt...", vertelt ze. Het was een moeilijk dilemma, en daar is men nu van verlost.

Arjan Lock en Rianne Donders over The Passion

Download de NPO Radio 1 app

Met onze app mis je niets. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1 app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1