appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuwsweekend
STER Advertentie

Humberto in 3 minuten: 'Het raakt je echt, zie ik'

AVROTROS
vrijdag 21 februari 2020 | AVROTROS | Humberto Twitter

Humberto Tan luidt met een bomvolle show het weekend in! De rijkste man ter wereld doneert 10 miljard dollar in de strijd tegen klimaatverandering, waar gaan we dat aan besteden? Wie Is De Mol heeft Claes Iversen voor altijd veranderd, Peter Pannekoek over wat je vooral niet moet in de bios en lesgeven aan gevangenen die heel lang vastzitten, waarom doet Christine Otten dat? 

Snel op de hoogte met Humberto in 3 minuten! 

Humberto

Elke vrijdag luister je tussen 14.00 en 16.00 uur naar Humberto Tan op NPO Radio 1. Met zijn programma Humberto luidt het weekend in en gaat hij op zoek naar de diepere lagen bij het nieuws. Natuurlijk is er ook aandacht voor muziek, sport en cultuur. 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1