appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Wendy van Dijk over Twitter-rel Chantal Janzen: 'Je denkt toch serieus niet dat ik dat zelf heb gedaan?'

ANP
zondag 8 september 2019 | MAX | Omroep Max Twitter

Presentator Wendy van Dijk ontkent dat ze onaardige tweets over collega-presentator Chantal Janzen heeft geliket. In De Perstribune vertelt ze over de online rel: "Je denkt toch serieus niet dat ik dat zelf heb gedaan?"

Wendy van Dijk: Iedereen begrijpt toch dat ik dit niet ben

Zaterdag ontstond enige ophef op Twitter toen bleek dat Van Dijk met haar account een aantal kritische tweets over Janzens optreden in Dancing With The Stars van een hartje had voorzien. Van Dijk: "Ik lag in bed en werd gebeld door Martijn Krabbé, maar ik had mijn telefoon op stil. Vervolgens zag ik wel een berichtje 'Alert, alert, volgens mij ben je gehackt'."

Balen van het relletje

Van Dijk zei vanmiddag in De Perstribune van het relletje te balen. "Iemand die toegang heeft tot mijn account heeft die likes uitgedeeld. Ik weet niet wie. Dat gaan we uitzoeken. Je denkt toch serieus niet dat ik dat zelf heb gedaan? Ik heb Chantal meteen een berichtje gestuurd."

Ik heb Chantal meteen een berichtje gestuurd

Wendy van Dijk

Wendy van Dijk in De Perstribune
Wendy van Dijk in De Perstribune

Flirty Dancing

Wendy van Dijk maakte dit seizoen de veelbesproken overstap van RTL4 naar SBS6, de zender waarvoor ze al eerder werkte en succesvolle programma's maakte als Hart in Actie. Zondag maakt ze haar rentree met het nieuwe dans- en datingprogramma Flirty Dancing. Het is voor Van Dijk een nieuw begin na een lastige periode, waarin alles wat ze deed onder een vergrootglas kwam te liggen.

Wendy van Dijk op De Perstribune

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1