appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-airplay plyr-captions-off plyr-captions-on plyr-download plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-logo-vimeo plyr-logo-youtube plyr-muted plyr-pause plyr-pip plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-settings plyr-volume
STER Advertentie

Bob Fosko openhartig over ziekte en carrière

NOS
woensdag 27 februari 2019 | NOS | Redactie

Er lag na twintig jaar weer een nieuwe plaat en de tournee was al gepland. En toen hoorde de voorman van de Raggende Manne, Bob Fosko, dat hij ernstig ziek is. Maar de tour gaat door.

Bob Fosko over afscheidstournee Raggende Manne

Fosko heeft slokdarmkanker, dat werd begin dit jaar geconstateerd. "Ik had me ontzettend zitten verheugen op die tour", vertelt hij in NOS Met het Oog op Morgen. "En toen kreeg ik het nieuws van kanker. Ik weet dat er iets ernstigs aan de hand is, maar zo voel ik me niet."

"Ik zie wel wat er boven mijn hoofd hangt, want ik weet wel dat het gewoon niet goed af gaat lopen. Ik zie wel waar het schip strandt. Ik ben heel blij dat ik er nog ben en die laatste periode moeten we er wat leuks van maken, lijkt mij."

Vrijdag trapt de Raggende Manne af in het Patronaat in Haarlem.

Bob Fosko over afscheidstournee Raggende Manne

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1