appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

De Loden Radioleeuw van 2019 gaat naar Social Deal

Radar
zaterdag 7 december 2019 | AVROTROS | Radar Radio Twitter

Het bedrijf Social Deal heeft de Loden Radioleeuw, de prijs voor het meest irritante radiospotje van Nederland, gewonnen. Dat werd zaterdagmiddag bekendgemaakt in het programma Radar op NPO Radio 1. Reisorganisatie NRV eindigde op een tweede plek, Kruidvat werd derde.

De Loden Radioleeuw van 2019 gaat naar Social Deal

Luisteraars ergeren zich vooral aan het geschreeuw in de radioreclame. Daarnaast winden meerdere mensen zich op over de toon waarop de woorden 'Schat, je weet toch?!' worden uitgesproken. In totaal brachten 6727 mensen hun stem uit, daarvan ging 38 procent naar Social Deal. Presentator Mischa Blok reikte de prijs uit aan directeur Rens van den Berg.

Bekijk de video van de prijsuitreiking op op de website van Radar

NRV op twee

NRV eindigde op de tweede plaats met 34 procent van de stemmen. Kruidvat, dat met name vanwege de stem van actrice Hadewych Minis werd genomineerd, eindigde derde met 28 procent van de stemmen.

De Loden Radioleeuw van 2019 gaat naar Social Deal

Reageren?

Dat kan onder dit artikel op de website van Radar of plaats een reactie op de Facebookpagina van Radar. Dit artikel en meer consumentennieuws in je mailbox? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief van Radar.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1