appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Langs de Lijn
STER Advertentie

Meghan, vrouw van prins Harry, bevallen van een jongen

ANP
maandag 6 mei 2019 | NPO Radio 1 | Redactie

Meghan Markle, de vrouw van de Britse prins Harry, is bevallen van een zoon. Dat heeft prins Harry op Instagram bevestigd. 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Moeder en kind maken het goed. Het kind, van wie de naam nog niet bekend is, is de zevende in lijn van troonopvolging. De jongen is het eerste kind voor het paar, dat vorig jaar trouwde.

Geslacht

Vooraf had Meghan al gezegd dat ze niet zou bevallen in het ziekenhuis in Londen waar prins Harry, zijn broer William en diens drie kinderen werden geboren. Het koppel heeft nooit de verwachte datum van de bevalling bekendgemaakt en ze zeiden dat ze het geslacht van het kind niet wisten.

Vorig jaar traden prins Harry en de Amerikaanse actrice Meghan Markle in het huwelijk. Zo'n vijf maanden later werd bekendgemaakt dat de hertogin van Sussex, Meghans nieuwe titel, zwanger was.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1