appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Humberto in 3 minuten: 'Je ziet gewoon dat wij meer een zijn met spelers'

AVROTROS
vrijdag 22 mei 2020 | AVROTROS | Humberto Twitter

Een bomvolle nieuwe uitzending van Humberto. We blikken terug op de aangifte tegen de Belastingdienst om de toeslagenaffaire met journalist van Hart van Nederland Charlotte Nijs en RTL -journalist Pieter Klein. Oud-voetballer en zeer succesvol ondernemer Demy de Zeeuw is te gast over waarom zijn Instagram-account @433 zo groot is.

En Thomas Rijsman en Nordin Ghouddani maakte het boek Marokkaanse Trots over de complexiteit van de Marokkaanse roots in het voetbal. Dat en meer, in Humberto in 3 minuten! 

Humberto in 3 minuten

Humberto

Elke vrijdag luister je tussen 14.00 en 16.00 uur naar Humberto Tan op NPO Radio 1. Met zijn programma Humberto luidt hij het weekend in en gaat hij op zoek naar de diepere lagen bij het nieuws. Natuurlijk is er ook aandacht voor muziek, sport en cultuur.  

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1