appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Een ode aan de eilanders

NPO Radio 1
zaterdag 11 april 2020 | NTR | Redactie

De wereld staat stil, maar sinds de uitbraak van de coronapandemie zijn wij meer verbonden dan ooit. Hier in Nederland en ook in de Caribische delen van het Koninkrijk. De gevolgen voor onze mensen op Aruba, Curaçao, Sint-Maarten, Bonaire, Sint Eustatius en Saba zijn immens.

In Hilversum Uit laten onder andere Tania Kross, Shay Kruger en Milouska Meulens weten: "Wij denken aan jullie. Wij zijn er voor elkaar. Samen komen we deze moeilijke periode te boven." 

Bekijk hier de ode aan de eilanden:

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1