appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Arda belt aan: intercom interviews in tijden van corona

Alicante
woensdag 25 maart 2020 | BNNVARA | Alicante

Door de coronacrisis zitten veel Nederlanders een groot deel van de dag thuis. Voor de meeste mensen is dat even wennen. Verslaggever Arda Kaya ging voor het Radio 1-collectief Alicante in zijn eigen woonplaats Utrecht de stemming peilen bij de thuisblijvers.

Maar hoe doe je dat op verantwoorde en veilige wijze in deze tijd van social distancing? Via de intercom natuurlijk.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een huis vol

De meeste mensen wonen met maximaal vier, misschien vijf of zes. Maar wat als er tien mensen in huis zijn? Of zelfs vijftien? Hoe gaan deze huishoudens daar mee om? Arda zocht het uit namens Alicante, de jongste redactie van NPO Radio 1.

Wat is Alicante?

Dit is een bijdrage van het nieuwe NPO Radio1-collectief Alicante. De verhalen die deze redactie maakt kunnen op alle NPO Radio1-kanalen verschijnen. Online, live op de radio, op social media en als podcast. Onderzoekende, spannende en soms brutale journalistieke verhalen, van heel dichtbij tot ver van je bed.

Kortom, spraakmakende jonge journalistiek van NPO Radio 1! Heb jij een onderwerp of een verhaal waar Alicante in moet duiken? Stuur ons dan nu een bericht via Instagram (@NPORadio1) of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1