appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

'Arie Slob ondanks uw integere christelijke inborst heeft u toch ook uw duivelse trekjes'

ANP
vrijdag 31 januari 2020 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

De leraren zijn deze week weer aan het staken en net zoals bij de vorige stakingen kwam Arie Slob net voordat het spektakel begon met "spiegeltjes en kraaltjes voor het hongerige onderwijs". Kees van Amstel is klaar met die duivelse trekjes en heeft een boodschap voor Arie Slob in De Nieuws BV.

Druktemaker Kees van Amstel - Onderwijsstaking

Van Amstel noemt de zogenaamde toezeggingen van Slob een hufterige streek. "Ik wil best geloven in toeval, maar ik weet ook dat u een legertje communicatie specialisten heeft, die heel goed weten wat het effect is als je vlak voor de staking met een leuk ingepakt cadeautje komt."

Slob pleit voor een nieuw CAO. Maar, zegt Van Amstel, docenten zijn niet gek. "Ik begrijp ineens wel de zin die u aan het begin van uw regeer periode uitspraak: Het ministerie van Onderwijs is het ministerie van de toekomst. Want echte verbetering voor het onderwijs gaat in uw tijd niet meer gebeuren."

Druktemaker Kees van Amstel - Onderwijsstaking

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1