appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: De Taalstaat
STER Advertentie

#TrendingVandaag: Eetmanieren van collega's en zus Ronaldo boos op Virgil van Dijk

AFP
dinsdag 3 december 2019 | AVROTROS | Radio EenVandaag Twitter

Klikken, liken en delen. Wat is er #TrendingVandaag? In Radio EenVandaag zet Ruben Messelink het even voor je op een rijtje.

Zus Cristiano Ronaldo woedend op Virgil van Dijk

Als voetballer moet je goed op je woorden letten. Na Marco van Basten heeft ook Virgil van Dijk die les nu geleerd. Een onschuldig bedoeld grapje van Liverpool-verdediger en Oranje-captain Virgil van Dijk pakt namelijk helemaal verkeerd uit. Op het Gouden Bal gala zegt hij in een interview het volgende als de verslaggever aangeeft dat Cristiano Ronaldo niet aanwezig is, Virgil een concurrent minder heeft: 'Was hij een concurrent dan? Nee, grapje'.

Vervolgens nuanceert hij het snel en zegt hij enorm veel respect te hebben van Ronaldo. Maar toen had de zus van Cristiano Ronaldo, Katia Aveiro, de tv waarschijnlijk al uit woede naar buiten gesmeten. Op Instagram haalt ze namelijk keihard uit naar Van Dijk. Ze schrijft:

"Wist je, beste Virgil, dat Cristiano drievoudig kampioen is in het land waar jij al jaren en jaren speelt? En jij hebt nog nooit je hand in die prijzenpot mogen steken. Cristiano was zelfs de beste speler én topscorer in het land waar jij speelt, Virgil. Hij was nog jonger dan jij toen hij dat deed."

Van Dijk heeft op zijn Twitter gereageerd. Hij schrijft: "Als je het hele interview had geluisterd, had je geweten dat ik een grapje maakte. Ik heb niets dan respect voor Messi en Ronaldo."

40% van de Nederlanders ergert zich aan eetmanieren collega’s

Onze eetmanieren zijn voor verbetering vatbaar blijkt uit onderzoek van Panelwizard. Vier op de tien Nederlanders ergeren zich aan het gesmak, geslurp en gesputter van collega's tijdens de lunch. De grootste ergernissen zijn eten met open mond en tandenstoken aan tafel.

Ook stoort 19% van de ondervraagden zich aan de speciale dieetwensen van collega's, zoals glutenvrij, veganistisch of vegetarisch eten.

UFO’s in Groningen?

Uit de hele provincie Groningen kwamen afgelopen nacht bijna tweehonderd meldingen van UFO's binnen. Vooral uit de buurt van Eelde. Aan de sterrenhemel waren zeven bewegende lichten gezien in een strook. En mensen schrokken zich rot.

Nou Eelde kan opgelucht ademhalen, want volgens sterrenkundige Theo Jurriëns van de RUG gaat het om satellieten van techmiljardair Elon Musk. Het project van Musk heet Starlink en is bedoeld om een verbinding voor snel internet op de hele aarde mogelijk te maken.

Spotify publiceert meest gestreamde nummer van afgelopen decennia 

In de top 2000 staat Bohemian Rhapsody standaard bovenaan. Maar naar welke artiest luisteren we nou het meest met z'n allen? Spotify heeft een top 10 gepubliceerd met meest gestreamde artiesten van het afgelopen jaar en rapper Drake is de grote winnaar. Zijn nummers werden 28 miljard keer beluisterd op Spotify. 

Het meest gestreamde liedje was van Ed Sheeran: Shape of you. Het nummer werd 2,3 miljard keer beluisterd. 

Radio EenVandaag

Dit artikel is een bijdrage van Radio EenVandaag, elke werkdag tussen 14 en 16 uur op NPO Radio 1. Meer over de uitzending is te vinden op EenVandaag.nlFacebook of op Twitter.  

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1