appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Mangiare!
STER Advertentie

Auto's lastige trouwstoet in beslag genomen

ANP
maandag 9 september 2019 | NOS | NTR | Redactie

Een overlastgevende trouwstoet van vijftien auto's is aan de kant gezet bij Hoofddorp. In de stoet, die maandagochtend over onder meer de A4 reed, zouden rookfakkels zijn afgestoken, meldt de politie in Nieuws en Co.

Auto's lastige trouwstoet in beslag genomen

Een man met zulke fakkels in zijn kofferbak heeft daarvoor een bekeuring gehad. Ook zijn bekeuringen uitgedeeld voor een ongeldige kentekenplaat en nog vier andere overtredingen.

Drie auto's zijn in beslag genomen, omdat de bestuurders niet op het contract stonden van de Duitse verhuurder. Volgens een woordvoerder van de politie verliep het aan de kant zetten van de trouwstoet en het bekeuren rustig.

De zogenoemde toetertrouwstoeten staan in de belangstelling na de mishandeling van een agent in Rotterdam, die daar vorige week deelnemers tot de orde probeerde te roepen. Automobilisten in die trouwstoet reden door rood en begingen verkeersovertredingen. De politie zoekt nog steeds naar twee verdachten van het voorval en roept getuigen op zich te melden.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1