appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Jan Publiek: Hoe gaat het met de kat van Julian Assange?

NOS
vrijdag 12 april 2019 | NOS | Redactie

Iedere ochtend stappen Jurgen en Elisabeth van het NOS Radio 1 Journaal even het nieuws uit. In de Kritiek van Jan Publiek behandelen ze vragen, opmerkingen en verbeteringen van jullie, de luisteraars.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Deze week werd Julian Assange opgepakt en de ambassade van Ecuador uitgedragen. Hoe gaat het met die beroemde kat van hem? Daarnaast leggen studenten van de TU Delft uit hoe dronebezorging in de toekomst in z'n werk zal gaan en laten Jurgen en Elisabeth een stukje Gronings horen. 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1