appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
STER Advertentie

Britse comedian Adam Fields: 'Juichen voor Engeland is wel het minste wat jullie kunnen doen'

Adam Fields
dinsdag 3 juli 2018 | AVROTROS | Redactie

Engeland doet wél mee aan het WK, dus kunnen we net zo goed voor Engeland juichen. Toch? Op deze plek, tijdens het WK, elke dag een ambassadeur voor een land dat erbij is in Rusland.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

 De comedian Adam Fields is van origine Brit maar maakt zijn grappen in het Nederlands. Tijdens dit WK juicht hij voor zijn vaderland.

'Engeland heeft zoveel aan de wereld gegeven' 

Volgens Fields is juichen voor Engeland "wel het minste wat jullie kunnen doen." De comedian betoogt dat Engeland al zoveel heeft gegeven aan de wereld: “Wij hebben jullie de drama’s geschonken van Shakespeare, Dickens, Tolkien en Brexit." Ook herinnert hij ons eraan dat Engeland de wereld James Bond, Hawkins, Mr.Bean en The Beatles gaf. Engeland verdient het om dit WK te winnen, zo stelt Fields, al was het maar ''omdat het hoog tijd is dat het WK weer eens gewonnen wordt door een land van buiten Europa."

Over EenVandaag

Dit artikel is een bijdrage vanEenVandaag, iedere werkdag tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren op NPO Radio 1. Meer over de uitzending is te vinden op EenVandaag.nlFacebook of op Twitter.   

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1