appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
STER Advertentie

Roef en Route: een blik op de media

De Nieuws BV
zondag 22 juli 2018 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

In deze episode laat Roelof je de media rondom het Tourcircus zien. Niemand wil zich het kaas van het brood laten eten en dat kan zomaar eens voor duw en trekwerk zorgen tussen journalisten. Vooral verslaggevers van NBC blijken niet te vertrouwen. Maar ook de televisies in de perszaal spelen een hoofdrol. En de collega’s van de NOS, die blijken te interviewen in polonaise.

Winnen!

Van al dat kijken naar de Tour de France ook zo’n zin gekregen om zelf te gaan fietsen? NPO Radio 1 geeft racefietsen weg! Belgisch kampioen Yves Lampaert heeft op grandioze wijze een vraag bedacht bij de gaststad van de rustdag: Carcassonne. Het goede antwoord kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard ontbreekt de ongeëvenaarde ‘Wielerwijsheid van de Dag’ ook niet. Deze keer opgedragen door een sportieve Française.

Meer van Roef en Route

Roef en Route

Roelof de Vries is de komende drie weken in Frankrijk om op geheel eigen wijze verslag te doen van de Tour de France. Dit doet hij onder de noemer 'Roef en Route'. Elke werkdag is hij te horen tussen 13.00 en 14.00 uur in De Proloog, wielertalkshow van De Nieuws BV. Wil je niets missen? Volg ons dan op Twitter en Facebook en abonneer je op de podcast!

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1