appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

dinsdag 18 mei

De Nederlandse economie heeft de zwaarste periode achter de rug

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Door de coronacrisis was er de laatste tijd een flinke krimp te zien in de groei van de Nederlandse economie. Maar de zwaarste periode lijkt achter ons te liggen en we klimmen uit een economisch dal.

Maar is dit voor iedereen het geval? Veel ondernemers hebben een enorme belastingschuld opgebouwd die terugbetaald moet worden. De verwachting is dat dit soms jaren kan duren.  

Heb jij als ondernemer en consument vertrouwen in de toekomst? Of vrees je voor wat er nog gaat komen?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur en stemmen tot 11.30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1