appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

dinsdag 4 mei

Vraag: Aan wie denk jij tijdens de twee minuten stilte?

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Vandaag geen stelling, maar een vraag.

Vanavond om acht uur is heel Nederland twee minuten stil. We herdenken iedereen die tijdens de Tweede Wereldoorlog is omgekomen of vermoord, of is omgekomen in oorlogssituaties en bij vredesoperaties na de Tweede Wereldoorlog.  

Aan wie denk jij tijdens deze twee minuten stilte? Een familielid dat moest onderduiken tijdens de oorlog, een vriendin uit het buitenland die nog steeds niet in vrijheid kan leven, militairen die hun leven voor ons op het spel hebben gezet? Welk oorlogsverhaal laat jou niet los? 

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur. Wil je verder praten over deze vraag? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1