appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

maandag 26 april

Wie verdient er volgens u een lintje?

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Het wordt een mooie dag voor de mensen die vandaag een lintje krijgen. Een dag vol optimisme, waarop vrijwilligers, mantelzorgers en andere mensen die iets bijzonders hebben betekend voor de samenleving in het zonnetje worden gezet. 

De lijst van mensen die juist na een zwaar coronajaar wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken is lang; van de zorgmedewerker die al een jaar geen vakantie heeft gehad tot de horecaondernemer die zo goed en zo kwaad als het gaat zijn zaak in leven probeert te houden.  

En denk ook eens aan de buurvrouw die al een jaar boodschappen doet voor de kwetsbaren in de buurt. Of de politieagent die dag in dag uit de lieve vrede bewaart op straat. 

Daarom vandaag in Stand.nl geen stelling, maar een vraag... 

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur en stemmen tot 11.30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1