appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

dinsdag 13 april

Met het einde van de crisis in zicht moeten we nog even volhouden

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

De meningen buitelen over elkaar heen, de één nog verontwaardigder dan de andere. Horeca-ondernemers én burgemeesters én ziekenhuizen trekken het niet langer. En dan raken 60-plussers ook nog langzaam het vertrouwen kwijt in de AstraZeneca-prik. Kortom, we zitten niet in de meest overzichtelijke fase van de coronacrisis. En de persconferentie van vanavond gaat ons waarschijnlijk niet veel meer vertellen.  


Feit is dat de cijfers, en dan met name die van de ziekenhuisopnames, nog niet goed zijn. We zitten in een crisis en die is nog niet voorbij, hoezeer we daar ook naar uitkijken.  

Lukt het jou om de storm van meningen een beetje aan je voorbij te laten gaan en geduld op te brengen tot er weer meer mag? Of zit je je thuis op te vreten over zwabberbeleid en onbegrijpelijke beslissingen? 

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur en stemmen tot 11.30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1