appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

woensdag 7 april

De testevenementen voelen als een serieuze stap naar meer vrijheid

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

We mogen weer, of nou ja een beetje: Van dierentuin tot museum en van pretpark naar voetbaltribune tientallen locaties doen deze maand mee aan de proef met toegangstesten, om te zien hoe evenementen met grootschalig testen weer van start kunnen.

Het kabinet begint nog deze week met de proeven. Dat lieten de ministeries van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Economische Zaken en Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen gisteren weten.

Is dit de eerste stap naar het heropenen van de samenleving en gloort er daarmee weer wat hoop aan de horizon? Of is dit dat te voorbarig en leidt het vooral af van het moeizame en rommelige vaccinatiebeleid?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur en stemmen tot 11.30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1