appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

dinsdag 6 april

Het is terecht dat de VVD Rutte ten volste blijft steunen

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Vandaag wordt de formatie weer opgestart. Later deze ochtend komen de zeventien fractievoorzitters bijeen. Direct daarna volgt een Kamerdebat waarin de nieuwe informateur wordt aangewezen.  

Rutte heeft dit weekend al laten weten door te willen, ook nu ChristenUnie-leider Segers niet meer met hem wil samenwerken in een nieuw kabinet. Eerder verwees de premier al naar de 1,9 miljoen stemmen die hij heeft gekregen tijdens de Tweede Kamerverkiezingen. Ook zijn eigen partij denkt er niet aan om met Rutte te breken.  
 
Heb jij op Mark Rutte gestemd en sta je nog steeds achter die keuze? Of heeft hij het vertrouwen onherstelbaar beschadigd en moet hij plaatsmaken voor een ander? Ook om te zorgen dat de formatie zo snel mogelijk tot een goed einde kan worden gebracht?  

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur en stemmen tot 11.30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1