appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

maandag 5 april

Vraag: Welke kunstuiting biedt jou troost in deze blijvende crisistijd?

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Op deze Tweede Paasdag willen we graag van je weten welk kunstwerk jou troost biedt in deze blijvende crisistijd? 

In dit lange weekend werpen we een blik op de toekomst, hoe houden we de moed erin in deze voortdurende coronacrisis? Het kan een muziekstuk, een film of een schilderskunstwerk zijn. Welke plaat zet je op om je humeur te verbeteren? Of welke film zet je aan voor een betere gemoedstoestand?

We hebben deze oproep al eerder gedaan en daar zijn veel reacties op gekomen. Dank daarvoor!

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur en stemmen tot 11.30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1