appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

donderdag 25 maart

Kinderen moeten beter beschermd worden tegen de risico’s van sociale media

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

De politie heeft de 22-jarige acteur Bilal Wahib opgepakt op verdenking van het vervaardigen en verspreiden van kinderporno, nadat hij een minderjarige jongen uitdaagde zijn geslachtsdeel op social media te laten zien.

De acteur zelf geeft toe dat hij een enorme fout heeft gemaakt en spreekt van een totaal misplaatste grap.  

Deskundigen waarschuwen voor de impact die de gebeurtenis heeft op het leven van het slachtoffer. Hoe kun je dit soort situaties voorkomen? Moeten we kinderen meer leren over de gevaren van het internet? Of is er sprake van een normvervaging en ligt de verantwoordelijkheid bij volwassenen die kinderen dit soort vragen niet horen te stellen?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur en stemmen tot 11.30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1