appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

woensdag 24 maart

Het vaccinatiebeleid moet snel over een andere boeg

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Wij hebben veel zaken zo goed geregeld in Nederland, waarom kunnen we dan niet in hoog tempo de bevolking prikken? Dat begint zo langzamerhand het sentiment te worden rondom het vaccinatiebeleid.

Vaccineren is de weg uit de coronacrisis en het kan ons niet snel genoeg gaan.  Wij houden in vergelijking met andere landen veel voorraad van vaccins aan, mensen kunnen moeilijk een prikafspraak maken. Als ze die dan hebben, moeten ze soms een eind rijden naar een locatie. Echtparen in dezelfde leeftijdsgroepen kunnen niet tegelijk ingeënt worden. Er is verwarring bij huisartsen over welke patiënten zij moeten inenten en welke de GGD doet. En dan is er nog de discussie over welke (leeftijd)groepen eerst.

Hoe sta jij in deze discussie?  Maak je je zorgen? Moet het vaccinatiebeleid op de schop of wordt het dan nog verwarrender en onduidelijker?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur en stemmen tot 11.30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1