appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

donderdag 18 maart

Deze verkiezingsuitslag geeft vertrouwen voor de toekomst

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

In wat voor land ben je wakker geworden? De rook trekt langzaam op en de uitslagen druppelen nog steeds binnen.

Een progressief Nederland, dat met het nieuwe leiderschap van Sigrid Kaag en Volt de luiken openzet naar Europa? Of een land dat zich naar binnen keert – en dat met de grote stijging van FvD, en de opkomst van JA21, duidelijk een stem tegen het coronabeleid heeft laten horen? 

Komt er een voortzetting van de huidige regering, met opnieuw een rol voor de ChristenUnie? Of dwingt Kaag een linkse route af, waarbij GroenLinks of Partij van de Arbeid aanschuift? Alles ligt nog open.

Ben je tevreden met de uitslag?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur en stemmen tot 11.30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1