appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

woensdag 17 maart

Het voelt belangrijker dan ooit om vandaag te gaan stemmen

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Vandaag is het zover: de ‘echte’ verkiezingsdag. Na het veelbesproken poststemmen en de afgelopen dagen waarin de kwetsbaren mochten stemmen, is het nu tijd voor de rest van Nederland.

We zitten nog midden in de coronacrisis, nog nooit deden zoveel partijen mee aan de verkiezingen, en de verschillen tussen de partijen zijn klein. 

Hoe sta jij vandaag in het stemhokje? Er staat veel op het spel. Want hoop je na vandaag op echt ander beleid? Moet de aanpak van het coronabeleid omgegooid worden? Of mis je aandacht voor bijvoorbeeld klimaat of hoop je op juist meer economische groei? Ga je voor politieke zekerheid in deze moeilijke tijden en laat je Rutte zijn karwei afmaken? Of moeten we juist linksaf?

Allemaal afwegingen die stemmen – toch ons vierjaarlijkse feest der democratie – urgenter maken dan ooit. We horen graag jouw motivatie, jouw reden om dat stemhokje op te zoeken vandaag!

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur en stemmen tot 11.30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1