appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

dinsdag 9 maart

Eindelijk gloort er weer hoop aan de horizon

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

"Het kantelpunt nadert dat het vaccin de overhand krijgt over het virus, en dat er weer meer mogelijk wordt.” Dat zei demissionair premier Rutte gisteren tijdens de persconferentie. Het is volgens deskundigen voor het eerst dat er voorbij de coronacrisis en strengheid wordt gekeken. 

Vanaf volgende week gelden er al een paar kleine versoepelingen. Zo worden de mogelijkheden voor het winkelen op afspraak iets verruimd en mogen volwassenen weer met vier mensen samen buiten sporten. Als de cijfers zich goed ontwikkelen, wil het kabinet over twee weken meer versoepelingen aankondigen. 

Ben jij blij met de aangekondigde versoepelingen? Of kijk je met scepsis naar de aankondigingen, die volgens Rutte niets te maken hebben met de aanstaande verkiezingen? 

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur en stemmen tot 11.30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1