appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

maandag 8 maart

De winkels moeten weer helemaal open

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

De winkeliers willen weer helemaal open. Niet op afspraak of alleen voor click en collect. Vandaag staat branchevereniging InRetail in de rechtbank tegenover de Staat. Het kabinet vindt het nog te vroeg om te versoepelen en is bang dat er te veel mensen op de been komen als de winkels open zijn.

Sinds vorige week is het wel mogelijk om op afspraak te winkelen. Volgens branchevereniging InRetail gaan veel winkels niet eens open, omdat het een druppel op een gloeiende plaat is. Zo mogen er maar twee mensen per verdieping binnen.  

Ben jij een winkelier en wil en moet je nu echt weer open? Of vind je dat het nog niet kan met het nog altijd hoge aantal besmettingen? Ben je als consument blij dat je weer op afspraak kan shoppen of naar de bouwmarkt kan? Of is het volgens jou tijd om ongedwongen te kunnen rondneuzen?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur en stemmen tot 11.30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1