appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

donderdag 4 maart

Een nieuw kabinet moet miljarden steken in weg en ov van de toekomst

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Om Nederland in de toekomst goed bereikbaar te houden is minimaal drie miljard euro nodig.

Van dat geld willen 25 organisaties investeren in het wegennet, rekeningrijden invoeren, verkeersveiligheid verbeteren, reizigers spreiden en apps ontwikkelen waardoor bus, trein en eventueel (deel)fietsen en (deel)auto's nog beter en slimmer op elkaar aansluiten.

Hoe zie jij de toekomst voor je? Werken we over een paar jaar nog altijd veel thuis en voldoet het huidige vervoersnetwerk? Of krijgen we straks weer een overspannen wegennet en overvolle treinen zoals voor corona? Waar heb jij behoefte aan op de weg of in het openbaar vervoer?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur en stemmen tot 11.30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1