appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

donderdag 25 februari

Er moet zo snel mogelijk een Europees vaccinatiepaspoort komen

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Om het vrij reizen binnen en buiten Europa weer mogelijk te maken, zou er een vaccinatiepaspoort moeten komen. Daarover zullen EU-leiders vandaag op een informele videotop gaan praten. 

Gevreesd wordt wel dat ze niet snel tot een besluit zullen komen, terwijl het voor het als landen als Spanje, Italië en Griekenland, die zeer afhankelijk zijn van het toerisme, heel belangrijk is dat hier vóór de zomervakantie een besluit over wordt genomen. 

Vind jij ook dat zo’n vaccinatiepaspoort een goede manier is om mensen de mogelijkheid geven om in andere EU-landen op vakantie te gaan, of is dat niet eerlijk voor mensen die nog niet aan de beurt zijn geweest voor een prik. En sluit je hiermee mensen uit die helemaal niet gevaccineerd willen worden?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur en stemmen tot 11.30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1