appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

woensdag 24 februari

Het is terecht dat het kabinet nu meer risico neemt

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

De coronamaatregelen worden een klein beetje versoepeld en daarmee nemen we 'nu een klein beetje risico', aldus premier Rutte gisteravond. Vanaf 3 maart mag er bijvoorbeeld weer op afspraak gewinkeld worden en kunnen kappers weer aan de slag.  


Enkele weken geleden waren vergelijkbare besmettingscijfers nog  aanleiding voor een avondklok. Nu is de behoefte aan meer vrijheid kennelijk zo groot dat de regering bereid is meer risico te nemen, mits we ons maar aan de standaardmaatregelen houden. 

Is het goed dat we meer bewegingsvrijheid krijgen, ondanks het risico? De stelling van vandaag is: het is terecht dat het kabinet nu meer risico neemt.  

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur en stemmen tot 11.30. Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons! 

 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1