appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

maandag 22 februari

De woningmarkt is verziekt

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Corona of niet de huizenprijzen blijven maar doorstijgen. Het CBS heeft becijferd dat in januari de huizen voor 9.3 procent meer verkocht werden dan een jaar geleden. 

Als je al een huis hebt ben je spekkoper, maar als je een starter bent is het bijna onmogelijk om aan een huis te komen ondanks nieuwe maatregelen dit sinds begin dit jaar gelden. Aan de andere kant, prijzen worden gedicteerd door de markt en de rente om te lenen is extreem laag. Is dit nog gezond?

Waar houdt het stijgen van de huizenprijzen op? Heeft u problemen met het kopen van een huis? Of is het juist een goede markt voor u? Is de enige oplossing meer huizen bouwen of kan de overheid meer doen? 

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur en stemmen tot 11.30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1