appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

maandag 15 februari

De verkiezingen moeten niet alleen over corona gaan

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Nog ruim een maand totdat Nederland naar de stembus gaat voor de Tweede Kamerverkiezingen. Door de coronacrisis kunnen de lijsttrekkers van de partijen niet de straat op en spelen de verkiezingscampagnes zich meer dan ooit af op radio en televisie.

Maar dat niet alleen: in de campagnes lijkt de coronacrisis de boventoon te voeren, terwijl dat niet de enige crisis is waar Nederland van in de ban is. Ons land kampt nog altijd met een tekort aan meer dan 330 duizend woningen en de klimaatcrisis lijkt ook ondergesneeuwd te worden door corona. Bovendien hebben we de coronacrisis door de vaccinatie hopelijk eind dit jaar onder controle en kiezen we op 17 maart een kabinet voor de komende vier jaar.

Kortom: waar moeten de verkiezingen over moeten gaan?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1