appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

dinsdag 9 februari

Schaatswedstrijden op natuurijs moeten bij uitzondering georganiseerd kunnen worden

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Breekt ijs wet? Dat is de vraag nu de temperaturen dalen tot ver onder het nulpunt. Van talkshowtafel tot de Tweede Kamer: iedereen bemoeit zich ermee. Moeten er wedstrijden op natuurijs komen? En kan er sinds 24 jaar een Elfstedentocht gereden worden? 

Demissionair premier Rutte zegt dat met het ‘Thialf-regime', een aantal sporters in een bubbel, het misschien wel door kan gaan. Alleen sporters, geen publiek. Maar is dat wel te doen? 

En wat betekent dat voor andere evenementen die níet door mogen gaan, zoals de Nijmeegse Vierdaagse en carnaval? Die organisaties hebben toch ook van alles bedacht om coronaproof een evenement te organiseren? Wordt er met twee maten gemeten? Of is deze situatie zó uniek dat er een uitzondering moet worden gemaakt? 

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons! 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1