appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

maandag 8 februari

Het winterweer is een welkome afleiding

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Overal in Nederland kwamen gisteren de skischoenen en sleeën tevoorschijn. Het is winter en wat voor één. Het winterweer levert niet alleen maar problemen op, voor veel mensen lijkt de sneeuw voor afleiding te zorgen in coronatijd.  

De verkoop van sleetjes en schaatsen is bij de eerste aankondiging van sneeuw direct enorm gestegen... Hoewel andere ondernemers door de sneeuw en ijs het misschien juist alleen maar zwaarder hebben.  

Ben je blij dat er een dik pak sneeuw ligt en je misschien even aan iets anders dan de coronapandemie kunt denken? Of baal je misschien juist enorm dat je kinderen bijvoorbeeld nu toch weer niet naar school kunnen en je weer niet aan je werk toekomt?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

 

 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1