appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

maandag 1 februari

Ik ben heel blij dat de scholen weer opengaan

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Vandaag een speciale kindereditie van Stand.nl, in samenwerking met Kidsweek. Want de basisscholen gaan, na vijf weken thuisonderwijs, weer open op 8 februari, tot grote vreugde van veel ouders. Maar hoe kijken de kinderen hier zelf eigenlijk tegenaan? 


Snappen ze waarom de school dicht moest? En hebben ze zin om weer naar school te gaan of gaat het videobellen ze prima af en zijn ze wel blij met de extra vrije tijd? We horen graag de ervaring van de kinderen.

Heb je zelf een kind in de basisschoolleeftijd en vindt hij of zij het leuk om mee te praten hierover?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1