appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

woensdag 27 januari

De schade verhalen op de relschoppers is onrealistisch

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Er heerste gisteravond een ander beeld op straat dan de avonden daarvoor. Minister van Justitie en Veiligheid Grapperhaus sprak stevige taal en wil de daders hard in de portemonnee treffen.Vraag is of dat de meest effectieve manier is om ondernemers te compenseren. 


Het wordt nog een hels juridisch karwei om de daders voor de schade  op te laten draaien. Ben je als winkelier best bereid om langer te wachten op schadevergoeding, zolang het maar wel van de verantwoordelijke relschoppers zelf komt? Of moet vooral de overheid nu snel over de brug komen?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1