appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

woensdag 20 januari

Met een avondklok valt prima te leven

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Het lijkt er nu echt te gaan komen, de avondklok. Volgens het kabinet is die noodzakelijk om de Britse variant van het coronavirus onder controle te houden. 

Er gaan natuurlijk uitzonderingen komen, waardoor sommigen nog de straat op mogen, zoals bij een cruciaal beroep of het uitlaten van de hond. Maar er zijn ook nog heel veel onzekerheden.  

Ben je bezorgd over de avondklok? Wat gaat het voor jouw leven betekenen? We horen het graag. Of vind je de mogelijke beperking van het aantal bezoekers thuis eigenlijk veel heftiger? Laat het ons weten!

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

 

 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1