appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

vrijdag 15 januari

Het opstappen van het kabinet doet geen recht aan de slachtoffers van de toeslagenaffaire

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

De spanning stijgt in Den Haag. Hoewel de ministerraad pas later vandaag definitief de knoop doorhakt, wijst alles erop dat het kabinet Rutte III zal aftreden vanwege de affaire met de kinderopvangtoeslag.  

Maar wat hebben de slachtoffers van de toeslagenaffaire aan die stap? Want terwijl PvdA-leider Lodewijk Asscher zijn vertrek aankondigde vanwege zijn rol bij de toeslagenaffaire, lijkt premier Rutte vooralsnog geen plannen te hebben om bij een val van het kabinet zijn lijsttrekkerschap op te geven. 

Bovendien begint op 12 februari het verkiezingsreces. Het kabinet heeft daarom toch al geen plannen meer om nieuw beleid door te voeren.

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1