appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

dinsdag 12 januari

Werkende ouders moeten extra vrije dagen krijgen om de schoolsluiting door te komen

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Vijf weken lockdown hebben het coronavirus nog niet genoeg teruggedrongen. En dus wordt het hele pakket aan coronamaatregelen verlengd. Ook voor de scholen gaat de lockdown langer duren.

Honderdduizenden werkende ouders worden hard geraakt door de schoolsluiting. Ze zitten klem tussen werk en thuis. Vakbond CNV wil daarom dat deze ouders extra vrije dagen kunnen opnemen, te betalen uit een nieuw op te richten calamiteitenfonds.
 
Ben je ouder en heb je al je vakantiedagen al opgenomen om voor de kinderen te zorgen en ga je op je tandvlees richting het einde van de lockdown? Heb je als werkgever behoefte aan een fonds voor werknemers die extra verlof nodig hebben?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1