appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

dinsdag 5 januari

Het nu gepresenteerde vaccinatieplan geeft vertrouwen

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Morgen wordt de eerste prik in Nederland gezet. Gisteren werd ook bekend wat de plannen zijn voor wanneer welke persoon wordt gevaccineerd tegen het coronavirus.

In de voorlopige planning worden o.a. medewerkers van acute zorg en verpleeghuizen als eerste ingeënt. Ouderen komen later aan de beurt, waar dit in eerdere plannen omgedraaid was. Volgens sommige Kamerleden zorgt de draai van het beleid voor verwarring. Minister de Jonge moet zich vandaag verantwoorden voor de Tweede Kamer

Is het prettig dat er nu een duidelijke vaccinatiestrategie op tafel ligt? Of is er nog veel onduidelijk in de plannen en kunnen we hier niet vanuit gaan?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1