appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

woensdag 30 december

Iedereen moet uit solidariteit thuisblijven met oud en nieuw

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

De politie verwacht een “onvoorspelbaar” oud en nieuw. Daarom wordt de politie-inzet nog groter dan normaal gesproken. De lontjes zouden dit jaar wel eens korter kunnen zijn, vanwege de coronamaatregelen en het vuurwerkverbod.

Al eerder liet de politie weten dat ze hard gaan optreden, zeker met het oog op het zware, illegale vuurwerk dat wordt afgestoken. Ook minister Grapperhaus liet weten dat de politie ‘lik-op-stuk' zal geven tijdens de jaarwisseling. Het is sowieso de bedoeling dat mensen zo veel mogelijk thuisblijven, zeker met het oog op de zorg die tegen zijn grenzen aanloopt. Extra “oud en nieuw-patiënten” doet de druk onnodig toenemen.   

Hoe breng jij de jaarwisseling door? Thuis op de bank, of toch bij vrienden? En wat doe je met je puberende kinderen; mogen zij tóch even de straat op - misschien met wat vuurwerk dat nog over is van vorig jaar? Ze mogen immers al zo weinig. Laat het ons weten!

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons! 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1