appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

donderdag 24 december

Vandaag geen stelling, we praten over de Brexitdeal

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Deze ochtend geen stelling, maar gaan we u bijpraten over de Brexitdeal, of geen deal. 

Brexit-nieuws hangt in de lucht: om 9.00 uur Nederlandse tijd geeft de Britse premier Boris Johnson een persconferentie. Een uur daarvoor praat hij telefonisch met Ursula von der Leyen van de Europese Commissie.  

Over veel punten ligt er een akkoord, maar over visserijrechten en welke concurrentieregels voor de Europese interne markt van kracht blijven voor de Britten werd de laatste dagen nog gesteggeld. Is het dan nu eindelijk tot een akkoord gekomen?

Heb je direct te maken met de Brexit? Volg je het nieuws met speciale interesse omdat je voor je werk met Engeland te maken hebt of omdat er vrienden en/of familie aan de andere kant van het kanaal wonen? We horen graag jouw ervaring.

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1